指导
网站地图
返回首页

澳洲指导assignment管理会计课程论文写作需求-management accounting Review Ques

论文价格: 免费 时间:2011-09-26 10:50:18 来源:www.ukassignment.org 作者:留学作业网

澳洲指导assignment,管理会计课程论文写作需求-management accounting Review Questions,ACCG200
Review Questions
Quiz One
Q1. The benefits of management accounting information include:
A. improved decisions.
B. more effective planning.
C. greater efficiency of operations.
D. All of the given answers
Q2. Costs that can be significantly influenced by a particular manager are:
A. product costs.
B. period costs.
C. controllable costs.
D. administrative costs.
Q3. The Casual Furniture Company manufactures outdoor furniture, and incurred the
following costs during the month of January.
Timber $25 000
Paint $5 000
Glue $500
Wages—assembly personnel $20 000
Wages—factory supervisor $3 500
Factory cleaner’s wages $2 000
Sales commissions $10 000
Administrative staff salaries $4 000
Depreciation—factory equipment $3 000
Depreciation—sales office equipment $1 000
Utilities, insurance—factory $6 000
Utilities, insurance—sales office $2 000
Advertising $8 000
Total costs $90 000
The conversion costs are:
A. $34 500
B. $29 500
C. $20 000
D. $35 000
Q.4 Unless overtime and idle time are caused by a particular job, they are treated as:
A. a part of direct labour expense.
B. a part of manufacturing overhead.
C. associated with a particular product.
D. a part of manufacturing overhead AND associated with a particular product.
2
Q5. Idle time is:
A. frequently an avoidable cost.
B. classified as overhead.
C. caused by events such as equipment breakdown and new set-ups of production runs.
D. All of the given answers
Q6. Select the correct statement regarding fixed costs.
A. Because they do not change, fixed costs should be ignored in decision making.
B. The fixed cost per unit increases when volume increases.
C. The fixed cost per unit decreases when volume increases.
D. The fixed cost per unit does not change when volume decreases.
Q7. A clothing manufacturer incurred the following factory maintenance costs: 2,100 units
produced with maintenance cost of $61,500, and 750 units produced with maintenance cost
of $41,250. How much of the maintenance cost is made up of fixed cost?
A. $11,181
B. $20,125
C. $30,000
D. $50,319
Q8. Java Joe's operates a chain of coffee shops. The company pays rent of $12,000 per year
for each shop. Supplies (napkins, bags and condiments) are purchased as needed. The
manager of each shop is paid a salary of $2,000 per month, and all other employees are paid#p#分页标题#e#
on an hourly basis. Java Joe’s cost is which kind of cost?
A. Fixed cost
B. Variable cost
C. Semi-variable cost
D. Step-Fixed cost
Q9. Nellibell's Café bakes croissants that are sold to local restaurants and grocery stores in
the Columbia, South Carolina area. When 600 croissants are baked, the average cost is $0.70.
When 720 croissants are baked, the average cost is $0.65. What is the total cost when 670
croissants are baked?
A. $568.
B. $588.
C. $448.
D. $532.
Q10.Technical Engineering presently leases a copying machine on a monthly basis. The lease
agreement requires a fixed fee each month in addition to a charge per copy. Technical
Engineering made 2 400 copies and paid a total of $162 in rent in September and in October
they paid $195 for 3 500 copies. Determine Technical’s monthly fixed fee.
A. $138
B. $ 90
C. $ 66
D. $ 55
3
Q11. Oregon Manufacturing incurred $106,000 of direct labor and $11,000 of indirect labor.
The proper journal entry to record these events would include a debit to Work in Process for:
A. $0 because Work in Process should be credited.
B. $0 because Work in Process is not affected.
C. $117,000.
D. $106,000.
Q.12 Media, Inc., an advertising agency, applies overhead to jobs on the basis of direct
professional labor hours. Overhead was estimated to be $150,000, direct professional labor
hours were estimated to be 15,000, and direct professional labor cost was projected to be
$225,000. During the year, Media incurred actual overhead costs of $146,000, actual direct
professional labor hours of 14,500, and actual direct labor cost of $222,000. By year-end, the
firm's overhead was:
A. $1,000 underapplied.
B. $1,000 overapplied.
C. $4,000 underapplied.
D. $5,000 overapplied.
Q13. Job no. C12 was completed in November at a cost of $18,500, subdivided as follows:
direct material, $3,500; direct labor, $6,000; and manufacturing overhead, $9,000. The
journal entry to record this information is:
A.
B.
C.
D.
4
Q14. Hamilton, which uses a process-costing system, had a balance in its Work-in-Process
account of $68,000 on January 1. The account was charged with direct materials, direct labor,
and manufacturing overhead of $450,000 throughout the year. If a review of the accounting
records determined that $86,000 of goods were still in production at year-end, Hamilton
should make a journal entry on December 31 that includes:
A. a debit to Cost of Goods Sold for $432,000.
B. a credit to Finished-Goods Inventory for $432,000.
C. a credit to Work-in-Process Inventory for $432,000.#p#分页标题#e#
D. a credit to Work-in-Process Inventory for $86,000.
Q15. Process costing would be used in all of the following industries except:
A. petroleum refining.
B. truck tire manufacturing.
C. wood pulp production.
D. automobile repair.
Q.16 Morrison, Inc., which uses a process-cost accounting system, passes completed
production from Department A to Department B for further manufacturing. The journal entry
to record completed production in Department A requires:
A. a debit to Work-in-Process Inventory and a credit to Finished-Goods Inventory.
B. a debit to Finished-Goods Inventory and a credit to Work-in-Process Inventory.
C. a debit to Finished-Goods Inventory and a credit to Work-in-Process Inventory:
Department A.
D. a debit to Work-in-Process Inventory: Department B and a credit to Work-in-Process
Inventory: Department A.
Q17. The following direct labor information pertains to the manufacture of product Harun:
Number of units produced weekly.......................1000
Number of direct workers..................................100
Number of productive hours per week per worker...50
Weekly wages per worker................................$400
Workers benefits treated as direct labor cost........25% of wages
What is the standard direct labor cost per unit of product Harun?
A. $1.5
B. $1
C. $10
D. $50
5
Q.18 Overhead rates developed for service organisations usually include:
i. upstream costs.
ii. downstream costs.
iii. production costs.
A. i
B. ii
C. i and ii
D. i, ii and iii
Q.19 Job costing for service entities applies when:
A. customer contact is low.
B. there is significant back office involvement.
C. the number of services produced is low.
D. the number of services produced is high.
Q20. If the engineer worked for 20 hours on a job, Z, and the rates were overhead 125 per
cent on direct labour cost and the direct labour rate was $25 per hour, what is the total cost of
the job?
A. $500
B. $625
C. $1000
D. $1125
Q21. Allocation of service department costs to producing departments is the most complex of
the allocation phase of departmental cost allocation because of the likely presence of:
A. Manager bias.
B. Formula distracters.
C. Repetitive steps.
D. Reciprocal flows.
6
Q22. The Sakicki Manufacturing Company has two service departments — purchasing and
maintenance, and two production departments — fabrication and assembly. The distribution
of each service department's efforts to the other departments is shown below:
The direct operating costs of the departments (including both variable and fixed costs) were
as follows: Purchasing $96,000. Maintenance 18,000. Fabrication 72,000 Assembly 48,000.
The total cost accumulated in the fabrication department using the step method is (assume the#p#分页标题#e#
purchasing department goes first). Calculate all ratios and percentages to 4 decimal places,
for example 33.3333%, and round all dollar amounts to the nearest whole dollar.
A. $114,800.
B. $119,200.
C. $117,000.
D. $126,000.
Q.23 The Lots More Store has a Janitorial Department and a Personnel Department that
provide services to three Sales Departments. The Janitorial Department cost is allocated
based on space and the Personnel Department cost is allocated based on employees. The
following information is available.
Personnel Janitorial Sales Sales Sales
Dept Dept #1 #2 #3
Budget $45 000 $30 000
Space (sq m) 4 000 1 000 20 000 30 000 50 000
No. of Employees 5 10 15 45 30
Using the direct method, calculate the amount of Janitorial Department cost allocated to Sales
Department #2.
A. $8 654
B. $8 571
C. $9 000
D. $10 350
7
Q24. Computer Complex, Inc. has two main services: (1) time on a timeshared computer
system, and (2) proprietary computer programs. Computer time is provided by the operation
department (Op) and programs are written by the programming department (P)
The percentage of each service used by each department for a typical period is:
In a typical period, the operation department (Op) spends $4,500 and the programming
department (P) spends $2,500.
Under the step method (Op first), what is the cost of the computer time and the computer
programs for sale?
TIME PROGRAMS
A. $4,500 $2,500
B. $3,150 $3,850
C. $1,350 $5,650
D. $2,700 $4,300
澳洲指导assignment,管理会计课程论文写作需求-management accounting ReviewQ25. The Sakicki Manufacturing Company has two service departments — purchasing and
maintenance, and two production departments — fabrication and assembly. The distribution
of each service department's efforts to the other departments is shown below:
The direct operating costs of the departments (including both variable and fixed costs) were
as follows:
Purchasing $96,000. Maintenance 18,000. Fabrication 72,000. Assembly 48,000. The total
cost accumulated in the fabrication department using the reciprocal method is (calculate all
ratios and percentages to 4 decimal places, for example 33.3333%, and round all dollar
amounts to the nearest whole dollar):
A. $114,800.
B. $117,909.
C. $116,091.
D. $108,000.
8
Answers
1. D
2. C
3. D
4. B
5. D
6. C
7. C
8. C
9. C
10. B
11. D
12. A
13. A
14. C
15. D#p#分页标题#e#
16. D
17. D
18. D
19. C
20. D
21. D.
22. A
23. C
24. B
25. C

此论文免费


推荐内容
  • 麦当劳在澳大利亚的管理问题研...

    本文是麦当劳在澳大利亚的管理问题研究assignment指导。现如今,德管理对全球市场上的公司取得持续发展和长期成功来说是及其重要的。大多数的麦当劳餐厅都提供柜......

  • 澳洲Assignment指导...

    澳洲Assignment指导 Individual Assignment ...

  • 澳洲指导assignment...

    澳洲指导assignment-澳洲留学生购房问题研究-Australia purchase common problem summary - there is ......

  • 澳洲市场学Assignmen...

    澳洲市场学Assignment指导Marketing Assigment International Marketing ...

  • 指导澳大利亚会计学assig...

    本文是留学生会计学assignment的一篇范文,我们可以从此文中了解到相关的书写要求,这篇论文主要分析互联网与利益相关者之间的关系。...

  • 澳大利亚巴拉瑞特大学(Uni...

    这篇文章是关于澳洲巴拉瑞特大学(University of Ballarat)的企业会计专业一个课程作业的写作要求,关于评分标准,以及剽窃的处罚问题等....